VAKGEBIED Arbeidsrecht

Arbeidsrecht meer dan alleen arbeidsovereenkomsten

Het arbeidsrecht is een veel bewogen rechtsgebied, aan zowel de kant van de werknemer als de werkgever.

bolletjes-orangje
achtergrond-header-1

Het arbeidsrecht is een veel bewogen rechtsgebied, aan zowel de kant van de werknemer als de werkgever. RIDE beschikt over juristen die van alle ins and outs van het arbeidsrecht op de hoogte zijn, of het nu gaat om het checken of opstellen van arbeidsovereenkomsten, het maken van een arbeidsreglement of het beëindigen van een arbeidsovereenkomst. Met de nieuwe wet Arbeidsmarkt in Balans zijn veel wijzigingen doorgevoerd in het Burgerlijk Wetboek. RIDE adviseert je hier graag over en kijkt met je mee of er binnen jouw onderneming aanpassingen gedaan moeten worden om zo eventuele toekomstige geschillen te voorkomen.

De Legal Business Partners van RIDE adviseren je ook graag over alles dat met werknemers te maken heeft. Te denken valt aan reorganisaties, de keuze voor oproepcontracten of vast personeel (waar de nieuwe wet Arbeidsmarkt in Balans ook een grote invloed op heeft) of hoe om te gaan met onverhoopte arbeidsongeschiktheid van werknemers.

facebook-ride-image

RIDE gaat over jou, als ondernemer. Jouw RIDE, waar de juristen van RIDE mee instappen om je onderneming te ontzorgen van juridische zaken.

+31 (0)85 130 82 32
info@ride.nl

Andere vakgebieden

Scroll naar top