De all-in fee van RIDE

Afhankelijk van de grootte van het bedrijf start de dienstverlening van RIDE al vanaf € 1495,- ex BTW per maand. In dat bedrag zijn dus ALLE juridische diensten inbegrepen.

bolletjes-orangje

TARIEVEN

All-in fee al vanaf € 1495,- ex BTW per maand.

Aan de hand van een intakegesprek en vragenlijst maakt RIDE graag voor jouw bedrijf een passende offerte: afhankelijk van de grootte van het bedrijf, soort activiteit en aantal werknemers.

 

In onze tarieven zijn dus ALLE juridische diensten inbegrepen:

 • Een tweewekelijks overleg
 • Het maken, aanpassen en beoordelen van contracten,
 • Telefoongesprekken, mails
 • Zelfs juridische procedures (tot € 25.000,-) zijn in het maandelijkse bedrag inbegrepen!

Veelgestelde vragen

Wat je moet weten

 • 1

  Hoe lang duurt mijn overeenkomst?

  RIDE werkt met overeenkomsten van telkens 6 maanden. Hierdoor heb jij als ondernemer volledige grip op de juridische kosten zonder een langdurig contract. Na 5 maanden evalueren wij de samenwerking. Niet tevreden? Dan eindigt het contract na deze 6 maanden automatisch.

 • 2

  Is all-in ook echt all-in?

  Ja. RIDE is ervan overtuigd dat als zaken vooraf goed geregeld worden, 9 van de 10 rechtszaken niet noodzakelijk zijn. Sowieso gaat het in 95% van alle juridische zaken niet om een procedure waar een advocaat voor nodig is. Door een goede begeleiding en awareness van de juridische positie gelooft RIDE dat er betere zaken kunnen worden gedaan, zowel juridisch als commercieel. RIDE denkt mee met haar klanten en het is -in tegenstelling tot bijvoorbeeld de traditionele advocatuur- ook in het belang van RIDE dat alles goed geregeld is en er zo min mogelijk juridische procedures ontstaan. RIDE heeft een reële kijk op risico’s maar nog veel belangrijker: een goed beeld van de kansen. En die overtuiging gaat zover dat wij het risico van een procedure bij de Kantonrechter willen en kunnen lopen, dus die procedures zijn bij de prijs inbegrepen.

 • 3

  Zijn er echt geen kleine lettertjes?

  Nee! Natuurlijk maken we goede afspraken met elkaar die we vooraf samen bespreken. Duidelijk en simpel, zoals onze Algemene voorwaarden.

Een vrijblijvende kennismaking?

Plan hier direct jouw vrijblijvende afspraak bij jou op locatie of bij RIDE op kantoor

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan nu in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top