NIEUWS & MEER

Talent First on Tour – bedrijfsbezoek RIDE Legal Counsels

Wat inspirerend om met zo’n ambitieuze groep jonge ondernemers in ons nieuwe pand aan de slag te gaan. Tijdens de kennissessie voor Talent First zijn waardevolle tips en adviezen over rechtsvormen, contracten, algemene voorwaarden en merkrecht behandeld.

bolletjes-orangje
achtergrond-header-1

Talent First on Tour – company visit RIDE Legal Counsels

RIDE is nu partner van Talent First. Talent First zorgt er voor dat MKB bedrijven jonge ondernemers helpen door kennisdeling, connecties en fysieke ruimte. Wij vinden dat een mooi initiatief en zetten ons als RIDE daar graag met energie en onze kennis voor in.

Ambitieuze groep jonge ondernemers bij RIDE

13 april was het zo ver en hadden wij een ambitieuze groep jonge ondernemers op bezoek in ons nieuwe pand. We zijn lekker met hen aan de slag gegaan en hebben een interactieve kennissessie georganiseerd waarbij alles juridisch aspecten van het starten van een onderneming aan bod zijn gekomen. Wat waardevol om zo een bijdrage te kunnen leveren aan deze talenten. Tijdens de kennissessie zijn juridische onderwerpen die belangrijk zijn voor start-ups intensief behandeld. Denk aan waardevolle tips en adviezen over rechtsvormencontractenalgemene voorwaarden en merkrecht.

Talent First 

Talent First is hét nieuwe ontwikkelprogramma & netwerk voor ambitieuze ondernemende jongeren. Zij zetten zich in voor:

  • De kloof tussen studenten/talenten en werkgevers/senior ondernemers dichten
  • Samen ondernemen en leren – junior en senior mensen samen
  • Netwerk en nieuwe inzichten met elkaar delen
  • Meer Talent kan hun Ei kwijt ! Talent voor ondernemen

Start-up fase

RIDE is gespecialiseerd in startups, vertelt je waar de risico’s liggen, aan welke wettelijke vereisten je moet voldoen en stelt op maat gemaakte algemene voorwaarden en contracten op die jouw onderneming en intellectueel eigendom op de juiste manier beschermen. 

Wil je meer weten over algemene voorwaarden, contractenrecht of merkenrecht? In elke fase van het ondernemen kun je bij ons terecht en hoef je niet te kiezen uit verschillende rechtsgebieden! Of je nu een starter-up bedrijf bent of juist aan het groeien bent als ondernemer.

Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn er voor jou als startende ondernemer.

Onze nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan nu in voor onze periodieke nieuwsbrief.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Bedrijfsjurist abonnement all-in fee

RIDE gaat over jou, als ondernemer. Jouw RIDE, waar de juristen van RIDE mee instappen om je onderneming te ontzorgen van juridische zaken.

+31 (0)85 130 82 32
info@ride.nl

Scroll naar boven