SCALEUP FASE

RIDE voor succesvolle ondernemingen

In het succes stadium is je bedrijf winstgevend en heeft het ook voldoende cashflow om te investeren in verdere groei. Als ondernemer kan je kiezen voor verdere doorgroei, het consolideren van wat je opgebouwd hebt of jezelf eventueel ontkoppelen uit de organisatie. Juridisch komt hier heel wat bij kijken.

ScaleUp fase RIDE Inhouse legal Counsels
bolletjes-orangje

de diensten van ride

Your Legal Journey

Of je nu verder wilt groeien en uitbreiden, het consolideren van de status quo of het roer wil overgeven: deskundige juridische ondersteuning en begeleiding zijn onlosmakelijk verbonden met de succesfase van jouw bedrijf. Met onze vaste maandelijkse tarieven heb je onbeperkt toegang tot onze juridische expertise. Geen torenhoge uurtarieven meer, maar echte toegevoegde waarde.

start-icoon
streepje-mobiel
lijn5
verderegroei-icoon

Verdere groei

Verdere groei kan je op meerdere manieren realiseren. Je kunt bestaande bedrijven overnemen, je kunt jouw succes omzetten in een franchiseformule, of met licentieovereenkomsten gaan werken. De juristen van RIDE bespreken met jou de mogelijkheden en onmogelijkheden. Juridische zaken die aan de orde kunnen komen zijn onder meer:

  • Franchise
  • Overname van een bestaand bedrijf
  • Due diligence
  • Onderhandelingen
  • Koopcontract
streepje-mobiel
lijn3
behoudsuccess-icoon

Behoud van succes

Als jouw bedrijf succesvol is, dan wil je dat graag zo houden. Dat betekent in ieder geval dat je een visie voor de toekomst moet hebben voor jouw bedrijf en over jouw branche. Deze visie zal ook beïnvloed worden door veranderende wet- en regelgeving. De juristen van RIDE zullen jouw bedrijf doorlichten en checken of aan bestaande en toekomstige wet- en regelgeving kan worden voldaan en of jouw visie strookt met de juridische werkelijkheid.

streepje-mobiel
lijn4
verkoop-icoon

Verkoop

Misschien droom jij er wel van om jouw bedrijf te verkopen om daarna van jouw welverdiende rust te gaan genieten? Of wil je met de opbrengst van het bedrijf weer een ander bedrijf starten? Dan ligt verkoop van jouw bedrijf voor de hand. Verkoop kan op vele manieren. De juristen van RIDE bespreken met jou de mogelijkheden en zullen ook het belang van het verkoopklaar maken van jouw bedrijf met jou bespreken. Want hoe minder verrassingen voor een koper, des te hoger de waarde van jouw bedrijf zal zijn. Onderwerpen die aan de orde komen zullen o.a. zijn:

  • Bedrijf verkoopklaar maken
  • Vendor Due Diligence
  • Verkoopcontract opstellen
  • Aandelentransactie
  • Verkoop van de activa/passiva
bolletjes-orangje

HOE WIJ WERKEN

Legal Business Partner in de succesfase van jouw bedrijf

Jouw bedrijf is goed gegroeid en eigenlijk loopt alles op rolletjes. Dat geeft jou tijd om na te denken over de volgende stap. De juristen van RIDE denken graag zowel juridisch als strategisch met jou mee.

Wil je verder groeien, door bijvoorbeeld een ander bedrijf over te nemen of meerdere filialen te openen? Wil je jouw succes omzetten in een franchiseformule? Of wil je jouw bedrijf verkopen?

Onze juristen weten succes te maximaliseren, valkuilen te ontwijken en staan jou ook in deze fase bij iedere stap bij. Bovendien beschikt RIDE over een uitgebreid netwerk van accountants, fiscalisten en notarissen zodat jij op ieder vlak de juiste ondersteuning krijgt.

Wil je de kans op het succesvol groeien van jouw onderneming zo groot mogelijk maken, win dan tijdig juridisch advies in.

esther-rond

esther treffers:

"Een goede bedrijfsjurist is van essentieel belang."

De wens om als bedrijf te groeien is onlosmakelijk verbonden aan juridische vraagstukken. Wil je de kans op het succesvol groeien van jouw onderneming zo groot mogelijk maken, win dan tijdig juridisch advies in.

Als ondernemer streef je persoonlijke doelen en dromen na. Je wilt vol vertrouwen de juiste zakelijke beslissingen nemen om klaar te zijn voor de toekomst. Hiervoor heb je behoefte aan inzichten die jouw beslissingen ondersteunen. Je hebt advies nodig van iemand die jou en jouw onderneming goed kent. RIDE is de juridische en strategische sparringpartner die je zoekt.

RIDE vertelt je waar de risico’s liggen, aan welke wettelijke vereisten je moet voldoen en stelt op maat gemaakte voorwaarden en contracten op die jouw onderneming op de juiste manier beschermen tegen mogelijke conflicten. Juridisch alles goed geregeld? RIDE zorgt ervoor.

Een vrijblijvende kennismaking?

Plan hier direct jouw vrijblijvende afspraak bij jou op locatie of bij RIDE op kantoor

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan nu in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven