DE LEISURE INDUSTRIE

RIDE for Leisure

Trends als vercommercialisering en schaalvergroting in de Leisure industrie gaan gepaard met allerlei juridische kwesties. De Leisure industrie raakt verschillende rechtsgebieden en door de verdere juridisering van de maatschappij zullen de juridische issues alleen maar verder groeien.

bolletjes-orangje

De juristen van RIDE

Onze jarenlange ervaring in de Leisure industrie

Ondernemen in de huidige maatschappij is als een voortdurende achtbaan. De moderne consument leeft in een 24-uurs economie waarin iedereen steeds meer van elkaar vraagt en verlangt.

Het is een voortdurende achtbaan waar de consument maar ook organisaties zich in bevinden. Alles loopt langs en dwars door elkaar. De huidige maatschappij heeft veel goeds gebracht, maar niet meer tijd. Vrije tijd lijkt verder af te nemen, maar tegelijkertijd zien we dat de Leisure industrie nog volop groeit.

In de levensvervulling van de moderne consument speelt vrijetijdsbesteding een steeds belangrijkere rol. Het is een nieuwe cultuur waarin de consument zich bevindt: de cultuur van haast. Niet alleen de verplichte activiteiten, ook de vrije tijd zelf wordt gekenmerkt door haast. Men wenst meer te doen, in minder tijd. Met vrijetijdsstress als gevolg. De cultuur van haast vertaalt zich onder andere in een vergrote nadruk op snelheid, gemak en beleving. Dit wordt zichtbaar in de soorten vrijetijdsactiviteiten. Er is een toename zichtbaar in populariteit van attracties en entertainment, ten koste van sociale contacten, hobby’s en lezen.

Van vakantieparken en attractieparken tot aan beurzen, evenementen en festivals. Wij weten wat er speelt. RIDE weet dat het recht net iets anders reageert in de Leisure industrie dan in het ‘gewone’ recht.

bolletjes-orangje
esther-treffers-2

esther treffers:

RIDE vindt dat jouw (vrije)tijd kostbaar is, daar heb je recht op.

Wij maken jouw ride in Leisure simpel, laten zien wat nodig is. Zichtbaar simpel, in een tijd die kostbaar is. Leisure & Lust for life gaan hand in hand, en daar willen we met recht geen afbreuk op doen. To the point, ontwikkelen we jouw ride, jouw contract, jouw IE, jouw juridische zaken, maar vooral wanneer JIJ het nodig hebt en wat JIJ nodig hebt. Al het overige is overbodig. Zonder toevoegingen, maar scherp. Wat is JOUW ‘RIDE’?

Een vrijblijvende kennismaking?

Plan hier direct jouw vrijblijvende afspraak bij jou op locatie of bij RIDE op kantoor

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan nu in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven