TEVREDEN KLANTEN

Onze referenties

Klanttevredenheid staat bij Ride op nummer 1. Wij doen er alles aan om onze klanten te ontzorgen op het gebied van bedrijfsjuridische vraagstukken. Lees mee hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren.

bolletjes-orangje

Victor Weng

Met de groei van onze bedrijven ontstond ook de behoefte aan meer structureel juridisch advies. Een advocaat is vaak duur en niet pragmatisch dus hebben wij gekozen voor Ride met Esther Treffers. Ride werkt als onze in-house counsel, net als iedere andere afdeling van onze bedrijven: de lijnen zijn kort en we kunnen snel schakelen. Iedere 2 weken hebben we overleg zodat Esther goed aangehaakt blijft bij alle ontwikkelingen. Ik vind het heel prettig dat er niet voor ieder telefoontje, contract of advies een rekening binnen komt maar dat we vooraf een vast maandelijks tarief hebben afgesproken. Kortom, ik kan de diensten van Ride van harte aanbevelen! 

Tobias Kennis

Kennis Transport & Logistics B.V. is een full-service logistiek dienstverlener waarvan de wortels ruim 90 jaar terug gaan. Kennis werkt al enige tijd samen met Esther Treffers van Ride. In die tijd heeft zij het bedrijf goed leren kennen en wij zien haar nu als 1 van de collega’s. Met Ride beschikt Kennis over een eigen interne afdeling Legal die niet van een andere afdeling te onderscheiden is. En Ride verleent haar diensten ook nog eens tegen een faire vaste prijs per maand, zodat wij totale grip hebben op onze juridische kosten. Ride is dus echt een aanrader!

Jannus Deijkers

Onlangs ben ik samen met mijn compagnon een franchise formule gestart (Huiskamer Hypotheken en Huiskamer Adviseurs). Ride heeft het hele juridische traject voor ons begeleid wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een franchiseovereenkomst. Vanaf het begin heeft Esther prima meegedacht  en dit heeft geresulteerd in tevreden franchisenemers en een tevreden franchisegever. Ik ervaar de samenwerking met Ride als zeer prettig.

Babs van Geel

Scroll naar top