TEVREDEN KLANTEN

Onze referenties

Klanttevredenheid staat bij RIDE op nummer 1. Wij doen er alles aan om onze klanten te ontzorgen op het gebied van bedrijfsjuridische vraagstukken. Lees mee hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren.

bolletjes-orangje

Ruud Meijer

Salud Foodgroup Europe BV (SFGE)  is een fabrikant/groothandel in avocado producten, tortilla’s, appetizers en tropisch fruit die haar producten levert aan de europese foodservice markt, fastfood ketens en industriele verpakkers. SFE is gevestigd in Oosterhout en exporteert naar 45 landen.

SFGE heeft de afgelopen jaren ieder jaar een dubbel digit groei doorgemaakt. Nog niet alle processen en procedures waren op de groei afgestemd. We waren volop bezig met deze professionaliseringsslag, verbetering van de processen en verdere digitalisering.

Ride is daar als legal business partner vanaf het eerste moment bij aangehaakt. Esther en haar team maken deel uit van de onderneming en helpen, als legal department, mee om de key processen vanuit de juridische invalshoek te optimaliseren.

Esther is zeer competent, empathisch en als persoon hard op de inhoud. Zij heeft hart voor de zaak en is venijnig als het moet. Eigenschappen die prima bij mij en bij de organisatie passen!

Victor Weng

Met de groei van onze bedrijven ontstond ook de behoefte aan meer structureel juridisch advies. Een advocaat is vaak duur en niet pragmatisch dus hebben wij gekozen voor Ride met Esther Treffers. Ride werkt als onze in-house counsel, net als iedere andere afdeling van onze bedrijven: de lijnen zijn kort en we kunnen snel schakelen. Iedere 2 weken hebben we overleg zodat Esther goed aangehaakt blijft bij alle ontwikkelingen. Ik vind het heel prettig dat er niet voor ieder telefoontje, contract of advies een rekening binnen komt maar dat we vooraf een vast maandelijks tarief hebben afgesproken. Kortom, ik kan de diensten van Ride van harte aanbevelen! 

Tobias Kennis

Kennis Transport & Logistics B.V. is een full-service logistiek dienstverlener waarvan de wortels ruim 90 jaar terug gaan. Kennis werkt al enige tijd samen met de juristen van Ride uit Breda. “Ride is voor mij een betrokken partner. Ik schakel met hen net zo makkelijk, als ik met iedere andere afdeling van onze organisatie doe. De abonnementsvorm spreekt mij erg aan en werkt heel goed voor ons. Wij hebben 160 man in dienst en zijn gespecialiseerd in Europees wegtransport en opslag. Dankzij de samenwerking met Ride zijn er al nodige juridische conflicten voorkomen. Het is de proactieve wijze waardoor je bijtijds inspringt op de situatie zodat het niet hoeft te escaleren. Maar ook het checken of wijzigen van contracten en overeenkomsten is essentieel in onze branche. Ride zorgt ervoor dat alles altijd up to date is.”

Jannus Deijkers

Onlangs ben ik samen met mijn compagnon een franchise formule gestart (Huiskamer Hypotheken en Huiskamer Adviseurs). Ride heeft het hele juridische traject voor ons begeleid wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een franchiseovereenkomst. Vanaf het begin heeft Esther prima meegedacht  en dit heeft geresulteerd in tevreden franchisenemers en een tevreden franchisegever. Ik ervaar de samenwerking met Ride als zeer prettig.

Babs van Geel

Scroll naar boven