BEDRIJFSJURISTEN

Over RIDE

Ondernemen is al een flinke achtbaan op zich. Achter iedere bocht wacht een verrassing en je ziet soms niet welke kanten je op kunt gaan. Daarom gaat RIDE over jou als ondernemer. Jouw ‘ride’ waar de juristen mee instappen om jou en jouw bedrijf te ontzorgen van juridische zaken. En dat voor een vast bedrag per maand.

bolletjes-orangje

RIDE baseert haar verdienmodel uitsluitend op de waarde die haar diensten aan jouw onderneming toevoegen. En dus niet op tijd die daarvoor nodig is.

RIDE doet wat geen enkele jurist doet: RIDE schrijft geen tijd.

Wij snappen dat je niet wilt betalen voor dingen die voor jou overbodig zijn. Dat je wilt weten waar je aan toe bent en transparante prijsafspraken wilt maken. Daarom heeft RIDE haar verdienmodel volledig gebaseerd op waarde, in plaats van op tijd.

Wij werken uitsluitend op basis van vaste, vooraf overeengekomen prijzen die passen bij de waarde van onze diensten. Dit betekent dat wij geen facturen sturen die per 6 minuten gespecificeerd zijn en die ook nog eens worden verhoogd met vage kantoorkosten! Zo weet je altijd wat en waarvoor je betaalt.

 

bolletjes-orangje

De juristen van RIDE

RIDE als Legal Business Partner

Onze juristen hebben een schat aan juridische kennis in huis. Maar we helpen je nog verder. Wij zijn juridische partners die onderdeel vormen van jouw onderneming, die proactief werken in plaats van reactief en vooral betrokken en pragmatisch zijn.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures!

Maak kennis met ons team
Ride bedrijfsjurist Breda

de diensten van ride

Missie en Visie

RIDE gaat over jou als ondernemer. Jouw 'ride', waar de juristen van RIDE mee instappen en jou en jouw bedrijf ontzorgen van juridische zaken.

RIDE ZIET dat het succes binnen de juridische markt niet meer alleen afhankelijk is van de naam op de gevel. Waar het eerst nog ging om een chique dubbele naam, gaat het nu eerder om eenvoud voor de naam van het bedrijf. Een naam die bij voorkeur niets zegt over de advocaat of jurist, maar juist over de klant zelf. Waarmee deze zich kan identificeren, een concept waarin de klant zich herkent.  En als het even kan, het liefst in één woord. Zo simpel kan het zijn. De juridische wereld is al ingewikkeld genoeg toch?

RIDE VINDT dat jij als ondernemer datgene moet doen waar je goed in bent, waarom je in eerste instantie bent gaan ondernemen. Dat is al een flinke rollercoaster op zich! RIDE gaat over jou, als ondernemer. Jouw 'ride', waar onze juristen mee instappen om jou en jouw bedrijf te ontzorgen van juridische zaken. De juridische zaken waar jij mee in aanraking komt al heb je soms zelf niet eens weet van wat je onderweg tegenkomt. Niet elke bocht zie je aankomen en misschien zijn de voor jou voordelige afslagen op deze rit niet direct herkenbaar. Onderweg stappen de juiste experts in wanneer dat nodig is.

Hoe het ooit begon

De geschiedenis van RIDE

Vanuit een duidelijke visie dat de traditionele juridische dienstverlening anders kan en anders moet, heeft Esther Treffers op 4 februari 2019 RIDE opgericht. Samen met And Concepts uit Breda is vooraf veel tijd gestoken in het uitdenken van het concept, naamgeving, vormgeving, huisstijl en website. De naam RIDE is allereerst een fonetische knipoog naar het Engelse right. Daarnaast verwijst de naam naar de ruime ervaring die Esther heeft in de Leisure industrie. Maar de naam verwijst vooral naar de RIDE die iedere ondernemer maakt: omdat de naam vooral over de klant moet gaan. De klant staat immers centraal.

Op ieder vlak wordt eerst gedacht: wat levert dat onze klanten op? Daardoor heeft RIDE heel veel onnodige zaken en overbodige luxe kunnen skippen. In februari 2019 betrok Esther een kantoor in het oude gerechtsgebouw van Breda, waar voorheen de strafrechters van de Rechtbank Breda hun kantoor hadden. In minder dan een jaar tijd is het concept van RIDE succesvol gebleken en zijn er inmiddels drie juristen, een office manager en een financial assistent werkzaam. RIDE heeft nog verdere groeiambities. Als je geïnteresseerd bent om met de formule van RIDE een vestiging te openen in een andere stad dan Breda, neem dan vooral contact op met Esther Treffers. Ben je geïnteresseerd in werken bij RIDE? Klik dan hier.

Een vrijblijvende kennismaking?

Plan hier direct jouw vrijblijvende afspraak bij jou op locatie of bij RIDE op kantoor

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan nu in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top