BEDRIJFSJURISTEN

Over RIDE

RIDE vindt dat juridische ondersteuning en advies voor elke onderneming beschikbaar moet zijn en niet onnodig veel hoeft te kosten. Dit doen wij door juridisch hulp toegankelijk te maken en een intensieve en betrokken klantrelatie aan te gaan. We hebben een no-nonsense aanpak, zijn eerlijk en maken heldere afspraken, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. We hebben oprechte interesse in jouw reis, jouw 'ride' en staan naast je als partner. Door ervoor te zorgen dat jij het goed hebt kun jij je met een gerust hart focussen op jouw bedrijf.

Team RIDE Inhouse Legal Counsels
bolletjes-orangje

Vaste prijzen en abonnementsvorm

Met vaste prijzen en abonnementsvorm bieden wij een veelzijdigheid aan juridische oplossingen aan voor middelgrote en groeiende bedrijven die geen bedrijfsjurist in dienst hebben. Voor allerlei branches, maar met dezelfde behoefte: juridische hulp in iedere stap van het ondernemen.

Met ons allround team zijn wij jouw in-house legal counsels.

RIDE baseert haar verdienmodel uitsluitend op de waarde die haar diensten aan jouw onderneming toevoegen. En dus niet op tijd die daarvoor nodig is.

De juristen van RIDE

RIDE als Legal Business Partner

Onze juristen hebben een schat aan juridische kennis in huis. Maar we helpen je nog verder. Wij zijn juridische partners die onderdeel vormen van jouw onderneming, die proactief werken in plaats van reactief en vooral betrokken en pragmatisch zijn. En vinden het bovendien belangrijk maatschappelijke impact te maken.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures!

Maak kennis met ons team
RIDE over ons

de diensten van ride

Missie en Visie

RIDE gaat over jou als ondernemer. Jouw 'ride', waar de juristen van RIDE mee instappen en jou en jouw bedrijf ontzorgen van juridische zaken.

RIDE ZIET dat het succes binnen de juridische markt niet meer alleen afhankelijk is van de naam op de gevel. Waar het eerst nog ging om een chique dubbele naam, gaat het nu eerder om eenvoud voor de naam van het bedrijf. Een naam die bij voorkeur niets zegt over de advocaat of jurist, maar juist over de klant zelf. Waarmee deze zich kan identificeren, een concept waarin de klant zich herkent.  En als het even kan, het liefst in één woord. Zo simpel kan het zijn. De juridische wereld is al ingewikkeld genoeg toch?

RIDE VINDT dat jij als ondernemer datgene moet doen waar je goed in bent, waarom je in eerste instantie bent gaan ondernemen. Dat is al een flinke rollercoaster op zich! RIDE gaat over jou, als ondernemer. Jouw 'ride', waar onze juristen mee instappen om jou en jouw bedrijf te ontzorgen van juridische zaken. De juridische zaken waar jij mee in aanraking komt al heb je soms zelf niet eens weet van wat je onderweg tegenkomt. Niet elke bocht zie je aankomen en misschien zijn de voor jou voordelige afslagen op deze rit niet direct herkenbaar. Onderweg stappen de juiste experts in wanneer dat nodig is.

Hoe het ooit begon

De geschiedenis van RIDE

Vanuit een duidelijke visie dat de traditionele juridische dienstverlening anders kan en anders moet, heeft Esther Treffers op 4 februari 2019 RIDE opgericht. Samen met And Concepts uit Breda is vooraf veel tijd gestoken in het uitdenken van het concept, naamgeving, vormgeving, huisstijl en website. De naam RIDE is allereerst een fonetische knipoog naar het Engelse right. Daarnaast verwijst de naam naar de ruime ervaring die Esther heeft in de Leisure industrie. Maar de naam verwijst vooral naar de RIDE die iedere ondernemer maakt: omdat de naam vooral over de klant moet gaan. De klant staat immers centraal.

Op ieder vlak wordt eerst gedacht: wat levert dat onze klanten op? Daardoor heeft RIDE heel veel onnodige zaken en overbodige luxe kunnen skippen. In februari 2019 betrok Esther een kantoor in het oude gerechtsgebouw van Breda, waar voorheen de strafrechters

van de Rechtbank Breda hun kantoor hadden. In minder dan een jaar tijd is het concept van RIDE succesvol gebleken. Ook wij zitten in een rollercoaster fase. In augustus 2022 is RIDE daarom verhuist naar de rand van de Triple O Campus is Breda. Een duurzaam initiatief waarbij meer dan 100 bedrijven uit verschillende disciplines samenwerken. Daar zijn we trots op. Naast de sociale duurzaamheid is op de Campus onder meer geïnvesteerd in warmte-koude opslag, zonne-energie en de groene buitenruimte.

Inmiddels bestaat ons team uit drie juristen, een office manager en een financial assistent. RIDE heeft nog verdere groeiambities. RIDE heeft nog verdere groeiambities. Als je geïnteresseerd bent om met de formule van RIDE een vestiging te openen in een andere stad dan Breda, neem dan vooral contact op met Esther Treffers. Ben je geïnteresseerd in werken bij RIDE? Klik dan hier.

Een vrijblijvende kennismaking?

Plan hier direct jouw vrijblijvende afspraak bij jou op locatie of bij RIDE op kantoor

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan nu in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven