BEDRIJFSJURISTEN

Over Ride

Ondernemen is al een flinke achtbaan op zich. Achter iedere bocht wacht een verrassing en je ziet soms niet welke kanten je op kunt gaan. Daarom gaat Ride over jou als ondernemer. Jouw ‘ride’ waar de juristen mee instappen om jou en jouw bedrijf te ontzorgen van juridische zaken. En dat voor een vast bedrag per maand.

bolletjes-orangje

De juristen van Ride

Ride als Legal Business Partner

Ride werkt als jouw eigen bedrijfsjurist, in-house counsel, legal counsel, of welke naam je daar ook op wilt plakken. Ride gebruikt de term Legal Business Partner omdat die term precies omschrijft hoe Ride werkt: wij zijn de juridische partner voor jouw bedrijf!

Onze juristen hebben meer in huis dan alleen een schat aan juridische kennis. Wij zijn juridische partners die onderdeel vormen van jouw onderneming, die proactief werken in plaats van reactief en vooral betrokken en pragmatisch zijn.

Het doel van de Legal Business Partner is om jouw bedrijfsproces optimaal te beheersen. Ride sluit daarmee volledig aan op jouw bedrijfsvoering, waardoor jij het best mogelijke commerciële resultaat weet te bereiken.

Ride baseert haar verdienmodel uitsluitend op de waarde die haar diensten aan jouw onderneming toevoegen. En dus niet op tijd die daarvoor nodig is.

bolletjes-orangje

Ride doet wat geen enkele jurist in Nederland doet: Ride schrijft geen tijd.

Dit betekent dat wij geen facturen sturen die per 6 minuten gespecificeerd zijn en die ook nog eens worden verhoogd met vage kantoorkosten. Wij snappen dat je niet wilt betalen voor dingen die voor jou overbodig zijn. Daarom heeft Ride haar verdienmodel volledig gebaseerd op waarde in plaats van op tijd. Wij werken uitsluitend op basis van vaste, vooraf overeengekomen prijzen die passen bij de waarde van onze diensten. Zo weet je altijd wat je betaalt en waarvoor.

Klanten vragen om transparantie en alternatieve prijsafspraken, zoals abonnementen en fixed prices. Ride heeft haar verdienmodel daarom volledig gebaseerd op waarde, in plaats van op tijd. De diensten van Ride vertegenwoordigen een bepaalde waarde en Ride werkt daarom dan ook uitsluitend op basis van vaste, vooraf overeengekomen prijzen die de waarde van haar diensten reflecteert.

Meer info over onze tarieven

de diensten van ride

Missie en Visie

Ride gaat over jou, als ondernemer. Jouw 'ride', waar de juristen van Ride mee instappen en jou en jouw bedrijf ontzorgen van juridische zaken.

Ride ZIET dat het succes binnen de juridische markt niet meer alleen afhankelijk is van de naam op de gevel. Waar het eerst nog ging om een chique dubbele naam, gaat het nu eerder om eenvoud voor de naam van het bedrijf. Een naam die bij voorkeur niets zegt over de advocaat of jurist, maar juist over de klant zelf. Waarmee deze zich kan identificeren, een concept waarin de klant zich herkent.  En als het even kan, het liefst in één woord. Zo simpel kan het zijn. De juridische wereld is al ingewikkeld genoeg toch?

Ride VINDT dat jij als ondernemer datgene moet doen waar je goed in bent, waarom je in eerste instantie bent gaan ondernemen. Dat is al een flinke rollercoaster of ‘ride’. Ride gaat over jou, als ondernemer. Jouw 'ride', waar onze juristen mee instappen om jou en jouw bedrijf te ontzorgen van juridische zaken. De juridische zaken waar jij mee in aanraking komt al heb je soms zelf niet eens weet van wat je onderweg tegenkomt. Niet elke bocht zie je aankomen en misschien zijn de voor jou voordelige afslagen op deze rit niet direct herkenbaar. Onderweg stappen de juiste experts in waar nodig.

de diensten van ride

Wat is jouw ride?

Ondernemen in de huidige maatschappij is als een voortdurende achtbaan. We leven in een 24-uurseconomie waarin iedereen steeds meer van elkaar vraagt en verlangt. En het liefst zo snel mogelijk. De huidige maatschappij heeft veel goeds gebracht, maar niet meer tijd. Tijd is kostbaar en gelijktijdig verlang je naar eenvoud en transparantie. Wat nu als jouw tijd gezien wordt als kostbare tijd?

Dat jouw ride in de hectiek van alledag begrepen wordt.  We maken jouw ride simpel, laten zien wat nodig is, en vooral niet wat niet nodig is. Zichtbaar simpel, in een tijd die kostbaar is. To the point, ontwikkelen we jouw ride wanneer JIJ het nodig hebt en wat JIJ nodig hebt. Zonder toevoegingen, maar scherp.

Wat is jouw ‘RIDE’?

 • proactief-icon3

  Startups

  Als startup loop je al snel tegen een aantal juridische vraagstukken aan die grote gevolgen kunnen hebben. Welke rechtsvorm kies je, welke contracten sluit je? Aan alle keuzes zijn risico’s verbonden en ze leiden vaak tot juridische verplichtingen. 

  Meer info

testlijn1
 • groei

  Groei

  Wanneer je bedrijf gaat groeien wil je alles juridisch goed geregeld hebben. Je gaat personeel aannemen, misschien heb je wel een nieuw pand op het oog, of wil je de ondernemingsvorm of -structuur wijzigen?

  Meer info

testlijn2
 • success

  Succes

  Jouw bedrijf is goed gegroeid en eigenlijk loopt alles op rolletjes. Dat geeft jou tijd om na te denken over de volgende stap. Wil je verder groeien, bijvoorbeeld door een ander bedrijf over te nemen of meerdere filialen te openen? Of wil je jouw bedrijf overlaten door het te verkopen? Onze juristen weten succes te maximaliseren en maturiteit te bewaren.

  Meer info

 • other

  Andere vraagstukken, problemen of uitdagingen?

  Zit je bedrijf in moeilijkheden? Heb je problemen met een leverancier? Moet je iemand ontslaan? Gaan concurrenten met jouw idee ervandoor? In alle disciplines van het recht, zoals arbeidsrecht, ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht (IE-recht), adviseert Ride jou proactief en strategisch. Zodat jij je kan blijven concentreren op jouw kerntaak.

  Contacteer ons

Een vrijblijvende kennismaking?

Laat je naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar top