LEGAL BUSINESS PARTNER

Juridisch advies arbeidsrecht

Ben jij op zoek naar juridisch advies in arbeidsrecht? De juristen van RIDE helpen werkgevers bij de dagelijkse uitdagingen in arbeidsrecht, maar ook bij complexe processen. Wat je vraag ook is: samen gaan we op zoek naar de beste oplossing.

bolletjes-orangje
ondernemers-advies-juridisch
bolletjes-orangje

RIDE.NL

Juridisch advies arbeidsrecht

Als werkgever kan je in verschillende situaties in aanraking komen met arbeidsrecht. Juridisch advies inwinnen is vaak geen slecht idee. Een slecht opgesteld arbeidscontract kan namelijk hoge kosten met zich mee brengen. Denk bijvoorbeeld aan de complexe regelgeving voor een ontslag, langdurige ziekte of een reorganisatie.

Risico’s en hoge kosten vermijden

De juristen van RIDE zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, ontslagrecht, verzuim en contracten en aansprakelijkheid. We helpen je bij het vermijden van de valkuilen, zodat je minder risico loopt op hoge kosten.

Juridisch advies bij jouw vragen in het arbeidsrecht

Als werkgever heb je wellicht al meerdere vragen gehad in het arbeidsrecht. Soms kun je het antwoord kort in Google vinden, maar vaak ligt antwoord complexer. Wij helpen bij vragen als: 

  • Mijn werknemer is ziek, welke procedure moet ik volgen?
  • Kan ik mijn werknemer ontslaan wanneer ik niet tevreden ben?
  • Er is een conflict tussen een werknemer en zijn leidinggevende, wat kan ik doen?

Wij helpen proactief bij arbeidscontracten, ontslag, ziekteverzuim, conflicten, bedrijfsreglementen en meer.

Arbeidsrecht: complex en veranderlijk

In het arbeidsrecht is er bijna nooit sprake van een zwart-wit situatie. Per situatie zijn de factoren verschillend en ook de voortdurend veranderende regelgeving maakt het niet makkelijker. Hierdoor weet je soms niet waar je aan toe bent. In dat geval is het wijs om juridisch advies in arbeidsrecht in te winnen.

Juridisch advies in arbeidsrecht door RIDE

RIDE biedt voor een vast bedrag per maand juridisch advies aan. Niet alleen in arbeidsrecht, maar bij alle vragen die je kunt hebben in jouw ‘ride’ als ondernemer! 

In ons abonnement schrijven wij geen tijd in uren. We maken van te voren heldere afspraken met welke vragen of zelfs procedures wij je helpen. Hiervan komt geen uurtje factuurtje, of complexe administratie. Gewoon een eigen jurist waar je altijd terecht kunt.

Meer weten over juridisch advies door RIDE?

Wij vertellen graag meer over onze werkwijze en horen graag waar jij hulp bij nodig hebt. Neem makkelijk en vrijblijvend contact op met onze juristen!

Esther Treffers nieuw

ESTHER TREFFERS

Jurist bij Ride

Ride gaat over jou, als ondernemer. Jouw Ride, waar de juristen van Ride mee instappen om jouw onderneming te ontzorgen van juridische zaken.

CONTACT INFO

Een vrijblijvende kennismaking?

Laat je naam, email en telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar top