EXPERTISE Vastgoedrecht

Vastgoedrecht 

Onder het vastgoedrecht valt alles dat met onroerend goed te maken heeft, bijvoorbeeld het huurrecht, het bouwrecht en het kopen en verkopen van onroerend goed. Ride heeft ruime ervaring: van de verkoop van een kantoortoren, de aankoop van een appartementencomplex tot aan de huur en verhuur van (kleine) kantoorruimte. Alle zaken die met onroerendgoed te maken hebben.

achtergrond-header-1
Vastgoedrecht RIDE
bolletjes-orangje

RIDE.NL

Vastgoedrecht

Onder het vastgoedrecht valt alles dat met onroerend goed te maken heeft, bijvoorbeeld het huurrecht, het bouwrecht en het kopen en verkopen van onroerend goed. RIDE heeft ruime ervaring: van de verkoop van een kantoortoren, de aankoop van een appartementencomplex tot aan de huur en verhuur van (kleine) kantoorruimte. Welke speler jij ook bent in de overeenkomst, RIDE beschikt over de relevante kennis en mogelijkheden om jou zo goed mogelijk te adviseren waar nodig. Iedere ondernemer zal een keer te maken krijgen met het vastgoedrecht. Hoe fijn is het dan dat je hier geen aparte jurist voor hoeft in te schakelen maar deze kwesties laagdrempelig voor kan leggen aan een jurist van RIDE die niet voor ieder telefoongesprek een aparte factuur stuurt?

Vastgoed kopen in Belgie

In een zoektocht naar ruimte en meer betaalbare woningen belanden veel Nederlanders op de Belgische vastgoedmarkt. Bij de aankoop van een onroerend goed komt veel kijken. Onzekerheid is hierbij vaak troef, zeker wanneer een pand in het buitenland wordt aangekocht, met andere regelgeving en gebruiken. Meer weten over kopen van vastgoed in België? Lees het in onze blog.

Wil je advies over vastgoedrecht: wat heeft jouw bedrijf nodig?

RIDE neemt alle tijd om te luisteren naar jouw vraagstukken. Onze juristen zijn expert op het gebied van vastgoed. Niet alleen kunnen we je helpen met vastgoedrecht. De allround juristen van RIDE helpen je ook met vraagstukken over personeel, ICT, privacy, transport, logistiek en meer.

Scroll naar boven