NIEUWS & MEER

De deuren van ons nieuwe kantoor zijn geopend

De deuren van het nieuwe kantoor van RIDE zijn officieel geopend. Donderdag 16 maart hebben we met relaties, partners en vrienden getoost op dit feestelijk moment.

bolletjes-orangje
achtergrond-header-1

De deuren van het nieuwe kantoor van RIDE zijn officieel geopend. Donderdag 16 maart hebben we met relaties, klanten, partners en vrienden getoost op dit feestelijk moment. De reacties van onze gasten waren tof. “Bruisend, inspirerend, smaakvol, anders, hier wil iedereen toch werken, speels, hip, fun en botanisch’, zijn kreten die we vaak hoorden.

Niet alleen hebben we een nieuw kantoor maar we hebben ook een nieuw logo. En daar zijn we trots op. Dank aan Elaine Meys van Dots & Concepts voor de conceptontwikkeling; niet alleen het logo, maar ook de huisstijl en het concept van ons pand zelf. Celia van Hoven, van Guts Interior Concepts, en Jos van Hoven hebben fantastisch werk verricht. We zijn zo blij met het interieur en de styling.

Een kantoor voor veel werkplezier, inspiratie en verbinding!

Samen werken, samen lunchen en tussendoor tafelvoetbal spelen. Hier ontvangen we graag onze klanten!

Nieuwsgierig?

Je bent altijd welkom om bij ons langs te komen op de Hoornwerkstraat 1 D-E, bij de Triple O Campus in Breda. 

Onze nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan nu in voor onze periodieke nieuwsbrief.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Bedrijfsjurist abonnement all-in fee

RIDE gaat over jou, als ondernemer. Jouw RIDE, waar de juristen van RIDE mee instappen om je onderneming te ontzorgen van juridische zaken.

+31 (0)85 130 82 32
info@ride.nl

Scroll naar boven