LEGAL BUSINESS PARTNER

Bedrijfsjurist Breda

Ben je op zoek naar een bedrijfsjurist in Breda? RIDE levert juridische diensten in iedere stap van het ondernemen en is gespecialiseerd in alle snijvlakken van het ondernemingsrecht en arbeidsrecht.

bolletjes-orangje
man
bolletjes-orangje

RIDE.NL

Bedrijfsjurist Breda

Ben je op zoek naar een bedrijfsjurist in Breda? Dan ben je bij Ride aan het juiste adres. Ride in Breda levert juridische diensten en is gespecialiseerd in alle snijvakken van het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, ict..

Legal counsel

Ride werkt als jouw eigen bedrijfsjurist, in-house counsel, legal counsel, of welke naam je daar ook op wilt plakken. Ride gebruikt de term Legal Business Partner omdat die term precies beschrijft hoe Ride werkt: wij zijn de juridische partner voor jouw bedrijf!

Ride beschikt over een groot netwerk van advocaten en juristen die ieder vanuit hun eigen expertise proactief adviseren. Want wanneer alles goed geregeld voorkom je 9 van de 10 juridische procedures.

De meerwaarde van een bedrijfsjurist van Ride in Breda is een brede ervaring zowel in als buiten de advocatuur, waardoor oplossingen kunnen worden verkend vanuit een breder perspectief dan enkel het juridische. Een pro-actieve en daadkrachtige aanpak van jouw eigen bedrijfsjurist, gericht op het behalen van maximaal resultaat en rendement. Ride legal business partners staan bekend om hun uitstekende bereikbaarheid, vasthoudendheid, liefde voor het vak, persoonlijke benadering en duurzame relaties met klanten.

Tarieven bedrijfsjurist Breda

Ride schrijft geen tijd. Ride wil geen facturen sturen die per 6 minuten gespecificeerd zijn en die dan ook nog eens worden verhoogd met vage kantoorkosten. Om het vertrouwen van de klant te krijgen, is het noodzakelijk om transparant te zijn. Ride werkt met vaste maandelijkse all-in bedragen of vaste prijzen voor losse opdrachten. Neem contact op voor meer informatie over onze tarieven.

Ride gevestigd in Breda is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Ondernemingsrecht
  • Fusies & Overnames
  • Bank & Financieringsrecht
  • Arbeidsrecht
  • Vastgoedrecht
  • Intellectueel Eigendom
  • ICT-recht
  • en meer

Ben je dus op zoek naar een ervaren bedrijfsjurist of advocaat in Breda? Ben je benieuwd wat de bedrijfsjuristen van Ride in Breda voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij zijn je graag van dienst.

Ride reportage hr-015

ESTHER TREFFERS

Jurist bij RIDE

RIDE gaat over jou, als ondernemer. Jouw RIDE, waar de juristen van RIDE mee instappen om jouw onderneming te ontzorgen van juridische zaken.

CONTACT INFO

Een vrijblijvende kennismaking?

Laat je naam, email en telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar top