House of leasure

Midpoint House of Leisure

De leefbaarheid van Brabant staat onder druk, in het bijzonder natuur en landschap. We staan voor grote uitdagingen: de klimaat-, energie-, woningbouw-, digitaliserings-, mobiliteits- en bereikbaarheidsopgaven. Zo groot en veelomvattend dat ze maar moeilijk te bevatten zijn. Om mensen mee te nemen is een andere aanpak nodig. Hoe kunnen we – dicht bij huis en in de vertrouwde leefomgeving – bijdragen aan een betere wereld? Juist het vrijetijdsdomein biedt kansen als experimenteerruimte om gedragsverandering op gang te brengen.

Samen met vertegenwoordigers van bedrijfsleven, onderwijs, overheid en maatschappelijke partners hebben Midpoint Brabant en het programmabureau House of Leisure een strategisch plan voor 2021-2024 ontwikkeld met de visie en aanpak voor de leisure sector in Brabant: Leisure for a Better Society.

Samen met netwerkpartners werken we vanuit Midpoint House of Leisure op bevlogen wijze aan de leisure-ambities van Midpoint Brabant: de versterking en verduurzaming van het leisure-aanbod in Brabant en hiermee aan een aantrekkelijk leefklimaat. De partners onderschrijven deze ambitie en visie. Zij dragen deze samen met House of Leisure uit. Zij zijn actief betrokken en leveren een bijdrage aan de realisatie en van de gestelde ambities en doelen. Het partnernetwerk zorgt voor een versnelling in het realiseren van onze doelen.

Kennis en ervaring leisure branche

Esther heeft na 12,5 jaar werkervaring bij Libéma, één van de grootste Leisure bedrijven in Nederland, een enorme kennis opgebouwd. Ze is met alle facetten van de leisure branche in aanraking gekomen: van de koop van bouwgrond voor een leisure locatie, de aankoop van een failliet attractiepark, het opstellen van parkreglementen, CAO onderhandelingen met RECRON, tot en met de inkoop van horeca. De leisure branche is een fijne en dynamische branche waarin RIDE zich helemaal thuis voelt.

Van vakantieparken en attractieparken tot aan beurzen, evenementen en festivals. Ride weet wat er speelt. Wij weten dat het recht net iets anders reageert in de Leisure industrie dan in het ‘gewone’ recht. De bedrijfsnaam RIDE is niet toevallig gekozen: die naam verwijst naar de ervaring in de leisure maar vooral ook naar de RIDE die jij als ondernemer maakt en waar RIDE er voor zorgt dat jij juridisch niet uit de rails loopt én het beste commerciële resultaat behaald.

RIDE gebruikt haar opgedane kennis en ervaring ook door een bijdrage te leveren aan House of Leisure. Als partner van House of Leisure worden er samen met anderen mooie leisure ontwikkelingen gerealiseerd: leisure for a better society!

House of Leisure

Scroll naar boven